Altınova'da Çocuklar Doyasıya Eğlendi Altınova'da Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Seçim çalışmalarına hızla devam eden AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit, projelerini açıklamayı sürdürüyor. Bu çerçevede çağın gereklerine uygun projeler de üreten Özyiğit bu sayede ilçenin modernleşmesine de katkı sunmayı hedefliyor. Özellikle Milli Aracımız Togg’un seri üretime geçmesi ile birlikte ülke genelinde elektrikli araç sayısında patlama yaşandığını ifade eden Özyiğit Altınova ilçesinde de elektrikli araç sayısının arttığının altını çizdi. Bu noktada vatandaşların araçlarını şarj etmekte sıkıntı yaşamamaları adına geliştirdiği bir projeyi göreve geldiğinde hayata geçireceğini belirten Özyiğit, “Şehrimizin çevre dostu ve sürdürülebilir ulaşımına katkı sağlamak adına önemli bir adım atmaya hazırlanıyoruz. Elektrikli araç kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte, şehrimizin belirli noktalarına elektrikli araç şarj istasyonları kurmayı planlıyoruz.” dedi.

Yalova Altinova Belediye Baskan Adayi Regaip Ahmet Ozyigit Elektrikli Sarj Istasyonu Yesil Enerji (1)“Yeşil enerjiyi önemsiyoruz”
Altınova’nın doğasıyla da dikkat çeken bir yerleşim alanı olduğunu hatırlatan AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit, bu çerçevede yeşil enerjiye önem verdiklerini belirterek, “Bu proje ile çevreye duyarlı bir ulaşım alternatifi olan elektrikli araç kullanımını teşvik etmeyi ve şehrimizi yeşil enerjiye daha fazla yaklaştırmayı hedefliyoruz. Elektrikli araç kullanıcılarına şehrimiz genelinde kolaylıkla erişilebilecek şarj istasyonları sağlayarak, onların günlük yaşamlarını daha kolay hale getirmeyi amaçlıyoruz.” diye konuştu.

Yalova Altinova Belediye Baskan Adayi Regaip Ahmet Ozyigit Elektrikli Sarj Istasyonu Yesil Enerji (3)Yalova Altinova Belediye Baskan Adayi Regaip Ahmet Ozyigit Elektrikli Sarj Istasyonu Yesil Enerji (2)

Editör: Arda Yavuz