Yalova ise futbol kategorisinde erkekler ve kızlarda 1. Etap 2. Grup maçlarına ev sahipliği yapıyor. A Grubunda Yalova, Kocaeli ve Balıkesir, B Grubunda ise Bursa İstanbul ve Sakarya mücadele ederken birincilerin karşılaşacağı final maçı 26 Haziran Perşembe günü oynanacak. Kızlarda ise tek maç oynanacak. Amatör Saha-1’deki çalış seremonisinin ardından ilk günde 3 karşılaşma geride kalırken futbolseverler birbirinden güzel gollere tanıklık etti.

YABİS Kürsüye Ambargo Koydu
YABİS Kürsüye Ambargo Koydu
İçeriği Görüntüle

Amatör Saha-1’de oynanan Sefa Rıdvan Aydın’ın yönettiği mücadelede Kocaeli kız takımı rakibi Bursa’yı 5-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Bu maçın hemen ardından A Grubunun açılış müsabakasında Kocaeli ile Yalova karşı karşıya gelirken 2-0’lık skorla ev sahibi ekip kazanan taraf oldu. B Grubunun ilk maçında ise Bursa ile İstanbul kozlarını paylaşırken konuk ekip sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Anali̇g Futbol Maçları Yalova’da Başladı (2)

Organizasyonun ikinci gününde Balıkesir-Kocaeli, Sakarya-Bursa üçüncü gününde ise Yalova-Balıkesir, İstanbul-Sakarya maçları oynanacak. Final maçı ise grup birincileri arasında Amatör Saha-1’de gerçekleştirilecek.

Birinci olan takımlar Afyon’da 14-19 Temmuz 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonluğu müsabakalarında ter dökecek.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,” Anadolu Yıldızlar Ligi Futbol 1. Etap 2.Grup Müsabakaları açılış seremonisinin ardından başladı. Üç gün sürecek olan müsabakalarda tüm takımlarımıza başarılar dileriz” paylaşımında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi