Gönüllülerin desteği ile kurulan ve hayırseverlerin desteği sayesinde yıllardır ihtiyaç sahibi vatandaşları her gün sıcak yemekle buluşturan Yalova Aşevi, kuru erzak yardımlarını bekliyor.
Ramazan ayı boyunca daha fazla ihtiyaç sahibini sıcak yemekle buluşturmak için hayırseverlerin desteklerine ihtiyaç duyduklarını belirten Aşevi yetkilisi İlyas Üntürk, “Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofralarına sıcak yemek dağıtımını sürdürüyoruz. Yalova Aşevi olarak her geçen gün daha fazla ihtiyaç sahibinin sofrasına ulaşmak için hayırseverlerin desteğine ihtiyacımız var. Aşevi olarak hayırseverlerin bağışlarıyla ayakta duruyoruz. Her gün onlardan gelen bağışlarla sebze ve kuru erzakla aşevimizde yine biz gönüllüler tarafından yemek pişiriyoruz” diye konuştu.
 Derneğe düzenli olarak bağışta bulunan 20 civarında bağışçı olduğunu ve hayırsever desteklerinin artmasını beklediklerini belirten Üntürk, “Aşevimizden daha çok ihtiyaç sahibinin faydalanabilmesi için yardımseverlerin desteğinin artarak sürmesini istiyoruz. Yalova Aşevi olarak dil, din, ırk ayrımız gözetmeksizin her gün ihtiyaç sahiplerini sıcak yemekle buluşturuyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim