Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu Başkanı Vedat Babaoğlu ve Yalova Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkanı İbrahim Bayzan’ı makamında misafir etti.
Gerçekleşen ziyarette, “Anadolu’dan Karadeniz’e, Horondan Halaya Kültür ve Yöresel Renkler Festivali” üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirildi. Başkan Kurt, belediye olarak katkı sundukları festivalin önemine dikkat çekti.
Ziyaretin sonunda federasyon başkanları, desteklerinden dolayı Başkan Avni Kurt’a teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Kurt ise nazik ziyaretlerinden ve inceliklerinden ötürü konuklarına teşekkür etti.
Kültürlerin buluşmasını, kardeşliğin pekişmesini ve yöresel değerlerin yaşatılmasını amaçlayan etkinlikleri her zaman destekleyeceklerini belirten Başkan Kurt, “Kültürleri buluşturan, kardeşliği pekiştiren, gelenekleri ve yöresel özellikleri öne çıkaran organizasyonları desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.