Yeşil Mavi renklere gönül veren isimlere teşekkür eden Oruç, taraftarın hem şampiyonlukta hem de BAL’a yükselmede etkin rol oynadığına vurgu yaptı. Önlerinde daha bir zor ligin olduğunu söyleyen Yalçın Oruç,” Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluğa götürecek teknik ekip ve futbolcu kadrosu oluşturacağız” dedi.

1997 yılında kurulan ve bu sezon 26. Yaşını kutlayan Yeşilovaspor tarihinde ilk kez yaşadığı Süper Amatör Küme şampiyonluğunu ve Bölgesel Amatör Lige yükselmesini kutlarken, başkan Yalçın Oruç ve yöneticiler kolları yeni sezon için sıvadı.

“Yöneticisinden, taraftarına, teknik ekibine ve futbolcusuna herkesin emeği çok büyük”

Yeşilovaspor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç, “Mutlak şampiyonluk parolasıyla başladığımız 2022-2023 sezonunu, ilk hedefimiz olan namağlup şampiyonlukla tamamladık. Ardından şehrimizin milli takımı Yalovaspor ile dostane bir şekilde karşı karşıya geldik. Zor geçen maçın adından mücadeleyi 2-0 kazandık. Yeşil sahada sevinci ve hüznü bir arada yaşadık. Ancak maçtan bir kişinin galip ayrılması gerekiyordu. Yeşilovaspor’umuzun Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmesiyle sevindik. Şehrimizin markası Yalovaspor’umuzun da Süper Amatör Küme’ye düşmesiyle üzüldük. Bunlar futbolda olan şeyler. İnşallah Yalovaspor da o eski günlerine geri dönecektir. Başta Hakan Suiçmez olmak üzere; camiaya yeni sezonda başarılar dileriz. Biz de Yeşilovaspor olarak Süper Amatör Küme şampiyonluğu ve ardından BAL’a yükselmekle haklı bir sevinç içindeyiz. Taraftarından futbolcusuna herkesin emeği çok büyük. İnşallah Yeşilovaspor’u daha iyi yerlere getireceğiz. Yeni futbol sezonunda zorlu bir maraton bizleri bekliyor. Ancak insanların bize olan güvenini boşa çıkarmamak adına yaz transfer döneminde ciddi bir süreç bizleri bekliyor. Şehrimize ve bizleri destekleyenlere layık olmaya çalışacağız. Transferde de ciddi görüşmeler yapıp, takımımızı BAL’da şampiyonluğa götürecek kadro oluşturacağız. Bundan kimse şüphe duymasın” diye konuştu.

“BAL’da şampiyonluğa götürecek kadro oluşturacağız” (3)“BAL’da şampiyonluğa götürecek kadro oluşturacağız” (1)

Editör: Rümeysa Şahin