Bu sezon ki ilk yenilgisiyle bu hafta tanışan lider Gebzespor 39 puanla liderliğini sürdürdü. 35’er puana sahip İnegöl Kafkas Gençlikspor ve Altınova Belediyespor averajla sıralanırken Kocaeli temsilcisini takip etti. Küme düşme hattını ligden çekilen Akhisar Demirspor ile 7 puan ve averajla Yalovaspor oluşturdu.

Kocaeli’nde Kullar 1975 Spor’a konuk olan Yalovaspor uzun süre 2-2 götürdüğü mücadeleden 3-2’lik yenilgiyle ayrıldı. Evinde Değirmenderespor’u konuk eden Altınova Belediyespor rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 devirdi.

Lider Gebzespor evinde Cankurtaran takımıyla karşı karşıya gelirken mücadeleden 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Bursa derbisinde Nilüfer Belediye Futbol Kulübü deplasmanına çıkan İnegöl Kafkas Gençlikspor rakibiyle 0-0 berabere kaldı.

Çıkış arayan Kavacıkspor sahasında ligde kalma savaşı içinde olan Gebze Tayfunspor engelini 4-0’lık skorla aştı. Nişantaşıspor ile Osmaniye İstiklalspor zorlu 90 dakikadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Feriköy ise Akhisar Demirspor’un ligden çekilmesiyle haftayı 3-0’lık hükmen galibiyetle kapattı. Bölgesel Amatör Lig 14. Grupta 17. Hafta maçları 8 Mart Çarşamba günü oynanacak ve tüm maçlar 14:00’da başlayacak.

BAL’da Sürpriz Sonuçlar Çıktı (4)BAL’da Sürpriz Sonuçlar Çıktı (3)

Editör: Uğur TEZCAN