Yalova’da düzenlenen güreş müsabakalarında, Küçükler Grekoromen kategorisinin farklı sıkletlerde 8 Subaşı Belediye sporcusu birincilikler elde etti. Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, şampiyon olan 8 sporcuyu ve antrenörleri ve Semih Turgut’u makamında ağırladı ve mutluluklarını paylaştı.

Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır

Yalova Subasi Belediye Baskan Kucukler Gures Sampiyona Birinciler Pehlivan Ziyaret (2)“Tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum”

Sporcular ve antrenörünü makamında ağırlayan ve mutlu anları resmi sosyal medya hesabından paylaşan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “İlimiz Yalova’da düzenlenen güreş müsabakalarında, küçükler grekoromen stilde farklı sıkletlerde 8 birincilik elde eden belediyemiz adına yarışan yavrularımız aldıkları kupayla ziyaretimize geldi. Hakkı Aydın, Canpolat Çakal, Muhammed Aydın, Alimemati Çakal, Berkay Tuna Kale, Emrullah Bağaç, Ali Ercan Kalaycı ve Batuhan Sağlam'ı gösterdikleri başarıdan dolayı kutluyor, gözlerinden öpüyorum. Başta kıymetli sporcu ailelerimiz olmak üzere, tüm güreşçilerimizi ve hocamız Başpehlivan Semih Turgut’u tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Subaşı Belediye Başkanı olarak, görev süremde beldemizde spor yapan, yapmak isteyen, tüm gençlerimize destek olmaya çalıştım. Sporcularımıza yardımcı oldum. Allah bizlere daha çok başarıların geldiği günleri de gösterir inşallah” ifadelerine yer verdi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz