Başkan Fazlaca, Dünya Çevre Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, temiz ve sağlıklı bir dünyada yaşamak, yaşanılabilir bir şekilde gelecek nesillere aktarmak ve insanlığı bu doğrultuda bilinçlendirmek amacıyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nün kutlandığını söyledi.

‘’Yeşil bir çevre için tüm imkânları seferber ediyoruz’’

Altınova Belediyesi olarak çevrenin öncelikli konulardan olduğunu belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Çevrenin korunması, temiz ve yeşil bir çevre için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Çevre konusunda Altınova’da ciddi çalışmalar yapıyoruz. Hem ilçe genelimizde hem de Hersek gölümüzün korunması noktasında gerekli tüm adımlarımızı atıyoruz.’’ dedi.

‘’Vatandaşlarımızla birlikte çevremize sahip çıkmalıyız’’

Çevre konusunun tüm vatandaşların konusu olduğunu belirten Başkan Fazlaca,’’ İlçe halkımız ile birlikte el ele verirsek çevremizi koruyabiliriz. Çevre sorunlarının önlenebilmesinin yolu, başta aile, eğitim ve öğretim kurumları ile devam etmektedir. Doğal güzellik ve zenginliğe sahip Altınova’mıza, vatandaşlarımızla birlikte sahip çıkmalıyız. Her yıl artarak oluşan çevre bilinciyle, daha güzel günlere ulaşacağımız inancıyla, tüm vatandaşlarımızın Dünya Çevre Gününü kutluyorum.’’ diye konuştu.

Fazlaca; “Başarılı Sporcular Altınova’dan Yetişecek’’ Fazlaca; “Başarılı Sporcular Altınova’dan Yetişecek’’

Kaynak: Haber Bülten