Kadıköy’ün yeni Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’a hayırlı olsun dilemek amacıyla makamına gelen misafirlerini geçtiğimiz haftalar içerisinde ağırlamıştı. Yoğun bir ziyaret trafiğini tamamlayan Başkan Tavşan, Yalova’ya gelerek kurum müdürleriyle görüşme gerçekleştirdi. İlk olarak Yalova İl Sağlık Müdürlüğü’ne giden Başkan Tavşan, Yalova İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Osman Karakuş ile bölgedeki sağlık hizmetleri ve projeler hakkında görüşme yaptı. Daha sonra ekibiyle birlikte Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne giden Başkan Tavşan, burada Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ile Kadıköy Beldesi’ndeki eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında fikir alışverişi yaptı.

Başkan Tavşan ve ekibinin son ziyareti ise Yalova İl Genel Meclisi’nde yeniden İl Genel Meclis Başkanlığı’na seçilen Hasan Soygüzel oldu. Yalova İl Özel İdaresi’nde gerçekleştirilen görüşmede Kadıköy Belediyesi ile Yalova İl Özel İdaresi arasında yapılabilecek işbirliği ve ortak projeler hakkında görüşüldü.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Başkanı Tavşan’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor Başkanı Tavşan’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Yalova Kadikoy Belediye Baskan Il Ozel Idare Genel Meclis Saglik Milli Egitim Mudur Ziyaret Kurum (4)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Il Ozel Idare Genel Meclis Saglik Milli Egitim Mudur Ziyaret Kurum (3)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Il Ozel Idare Genel Meclis Saglik Milli Egitim Mudur Ziyaret Kurum (1)

Editör: Arda Yavuz