Özyiğit, Vali Yardımcısı Olarak Atandı Özyiğit, Vali Yardımcısı Olarak Atandı

Göreve geldiğinden beri Yalova halkı ile devamlı iletişim halinde olan itinayla çalışan, üreten Mustafa Tutuk, sosyal belediyecilik anlayışının izinde her kesimden vatandaşın takdirini topluyor. Başkan Tutuk, sık sık vatandaşla bir araya gelerek Yalova’ya hizmet etmenin önemine vurgu yaparak bu doğrultuda gerekli istişarelerde bulunmayı ihmal etmiyor. Yalova’nın tüm caddelerini ve esnaflarını gezen Mustafa Tutuk, son olarak İstanbul Caddesi üzerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Tutuk’a AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Yalova Belediye Baskan Mustafa Tutuk Esnaf Ziyaret Istanbul Cadde (3)İstanbul Caddesi esnafı ile yaptığı ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Tutuk, “Kıymetli şehrimiz Yalova’nın çehresini her geçen gün değiştirmek için çalışıyoruz. Esnafımız ve vatandaşımızla devamlı istişare içerisindeyiz. Esnafımızdan aldığımız olumlu dönüşler gücümüze güç katıyor. İstanbul Caddemizin asfalt çalışmaları, ışıklandırma ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladık. Cadde üzerindeki kronikleşmiş altyapı sorunlarını giderdik. Sorunlara çözüm getirmemiz karşısında esnafımızın beğenisini ve desteğini almış olmanın gururunu yaşıyoruz. Şehrimizin sorunlarını her daim dikkate alarak sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Başkan Mustafa Tutuk, esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı mahalle sakinlerinin de istek ve taleplerini dinleyerek; “Bundan sonrası için hemşerilerimizin desteği ile Yalova’mız için daha iyisini, daha güzelini yapma iddiasındayız. Bu da ancak vatandaşlarımızın desteğiyle mümkün olacaktır” dedi.

Yalova Belediye Baskan Mustafa Tutuk Esnaf Ziyaret Istanbul Cadde (4)Yalova Belediye Baskan Mustafa Tutuk Esnaf Ziyaret Istanbul Cadde (2)

Editör: Arda Yavuz