Yalova Belediye Baskan Aday Ak Parti Esnaf Ziyaret Kirazli Sanayi Sitesi (3)Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, seçim gezilerine aralıksız olarak devam ediyor. Seçim çalışmalarını kurum ziyaretleri ve esnaf gezileri yaparak sürdüren Tutuk’un son adresi Kirazlıatı Sanayi Sitesi oldu. Site esnafını tek tek ziyaret eden Tutuk, hayırlı işler temennisinde bulunurken, esnafta site içerisinde yapılan çalışmalar nedeniyle kendisine teşekkür etti. 

Yalova Belediye Baskan Aday Ak Parti Esnaf Ziyaret Kirazli Sanayi Sitesi (2)Yalova esnafının her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Mustafa Tutuk; “Görevi devir aldığımızda kentimizin birçok noktasında kronikleşmiş sorunlar vardı. Bu sorunların benzerlerini sanayi sitesi esnafımızda yaşıyordu. Burada kritik dokunuşlar yaparak bu sorunları ortadan kaldırdık. Önümüzdeki dönemde sanayi sitemizin daha da gelişmesi ve modernize edilmesi için çalışmalarımız olacak. Dün olduğu gibi bugün de yarın da daima esnafımızın yanında olacağız. Hepsine işlerinde kolaylıklar ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.  

Başkan Canbay Vekil Becan İle Görüştü Başkan Canbay Vekil Becan İle Görüştü

Sanayi ziyareti sırasında Başkan Tutuk’a AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ve teşkilat üyeleri eşlik etti. 
Yalova Belediye Baskan Aday Ak Parti Esnaf Ziyaret Kirazli Sanayi Sitesi (5)

Editör: Arda Yavuz