Başkan Mustafa Tutuk, esnaf ziyaretleri kapsamında bu kez İsmet Acar Caddesi ve Çeşme Sokak esnafına ziyarette bulundu. Esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Tutuk, belediye çalışmaları ile yeni dönem projeleri hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Tutuk’a ziyaretlerinde belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk Esnaf Ziyaret (4)Tutuk, “Projelerimizle Yalova’mıza Çağ Atlatacağız”

Toplumun her kesimiyle bir araya gelip, sorunları ilk ağızdan dinlemeye özen gösterdiğini belirten Tutuk, “Yalova’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için toplumun tüm kesimlerinin görüşüne önem veriyoruz. Şehrimizle ilgili sorunları biliyor, plan ve projelerimizi buna göre şekillendiriyoruz. Çalışmalarımıza karar vermeden önce ilk olarak halkımızı dinliyor ve onların menfaatleri doğrultusunda yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizin tüm önerileri bizler için değerli. Halkımızın da izniyle inşallah önümüzdeki dönemde de şehrimizin daha iyi noktalara gelmesi için canla başla mücadele vermeye devam edeceğiz. Gerçekleştireceğimiz onlarca projemizle Yalova’mıza adeta çağ atlatacağız” dedi.

Başkan Güçlü’den Muhtarlara Çıkarma Başkan Güçlü’den Muhtarlara Çıkarma

Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk Esnaf Ziyaret (2)Tutuk’a Esnaftan Tam Destek

Yapılan ziyaretlerde esnaf ve hemşehrileri tarafından hoş karşılanan Tutuk, Yalova Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Talep ve önerilerini sıralayan esnaf, yapılan hizmetler nedeniyle Tutuk’a teşekkür etti.

Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk Esnaf Ziyaret (1)

Editör: Arda Yavuz