“Gazze’de Anne Olmak’’ “Gazze’de Anne Olmak’’

Yalova Belediyesi olarak geride kalan 4 yıllık görev süresince şehre kazandırılan yatırımlar, hizmetler ve çalışmaları hemşehrileriyle paylaşan Başkan Tutuk, yeni dönemde yapılacak projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulunuyor.
Yalova Belediyesi Baskan Mustafa Tutuk Mahalle Ziyaret Halk (1)Ortak Akıl Anlayışıyla Hareket Ediyoruz
Ziyaretler ile ilgili konuşan Başkan Tutuk, “Önceliğimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına karşılık verecek projeler üretmek ve bunları hayata geçirmek. Yaptığımız ve yapacağımız her hizmette bunu göz önünde bulunduruyoruz. Bunun için de esnaf ve vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya gelerek onlarla sohbet edip fikir alışverişinde bulunuyoruz. Talep ve önerileri hakkında bilgiler edinip notlarımızı alıyoruz. Böylece daha yaşanabilir bir Yalova için ortak akıl anlayışıyla hareket etmiş oluyoruz” dedi.
Yalova Belediyesi Baskan Mustafa Tutuk Mahalle Ziyaret Halk (2)Gaziosmanpaşa Mahallemize Büyük Yatırımlar Yapacağız
Gaziosmanpaşa Mahallesi’ne yeni dönemde birçok vizyoner yatırımı kazandıracaklarını söyleyen Tutuk, “Bu mahallemizdeki Balaban Deresi etrafına bisiklet yolları, yürüyüş yolları yapıyoruz. Yeni dönemde cezaevini kaldırıp yerine güzel bir kültür merkezi yapacağız. Mahalle konağı yapıp içerisine muhtarlığımızı, sağlık ocağını alacağız. Perşembe pazarı için kapalı, korunaklı pazar yeri yapacağız. Burada açık havuzu belediyemize geri alarak Yalova’mıza kapalı havuz yapıp belirli günlerini kadınlarımızın kullanımına vereceğiz. Yeni dönemde mahallemizin çehresi değişecek” diye konuştu.

Yalova Belediyesi Baskan Mustafa Tutuk Mahalle Ziyaret Halk (4)

Editör: Arda Yavuz