Doğru Partiyi Ağırladılar Doğru Partiyi Ağırladılar

Bir süre önce CHP’li belediye başkanlarına ziyaretler gerçekleştiren CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan ardından Cumhur İttifakı çatısı altında seçime giren ve seçimi kazanan belediye başkanlarını ziyaret etti. Bu çerçevede Becan’ın ilk ziyaret ettiği ilçe Termal oldu. Belediyeye gelişinde Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar tarafından kapıda karşılanan Becan ardından Acar’ın makamına geçti. Burada Acar’ı yeniden belediye başkanı seçilmesinden dolayı kutlayan Becan, görevinde başarı dileklerinde bulundu. Becan ilçeye gereken, sorunların ortadan kaldırılması ve taleplerin karşılanması noktasında Ankara’da üzerine düşen ne görev varsa yapacağını dile getirdi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, ilçe, belediye çalışmaları ve ilçede start alan projelerle ilgili olarak CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’a bilgiler aktardı. 
Becan daha sonra sırasıyla Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten ve Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’i makamlarında ziyaret etti. Bu ziyaretlerde de belediyelerin sorunlarının ortadan kaldırılması ve taleplerin yerine getirilmesi için Ankara’da gereken ne varsa yapacağını tekrarlayan Becan, belediye başkanları ile istişarelerde bulundu. 

Yalova Termal Esenkoy Tesvikiye Belediye Baskan Vekil Tebrik Ziyaret (4)Yalova Termal Esenkoy Tesvikiye Belediye Baskan Vekil Tebrik Ziyaret (3)Yalova Termal Esenkoy Tesvikiye Belediye Baskan Vekil Tebrik Ziyaret (2)

Editör: Arda Yavuz