Geride kalan 7 haftada üç puan toplayabilen Fatma Başaran’ın öğrencileri hafta sonunda önemli bir rakibi sahasında ağırlayacak. Yalovaspor ile Ağaköy arasında 29 Nisan Cumartesi günü saatler 12:00’ı gösterdiğinde start alacak 8. Hafta maçına Amatör Saha-1 ev sahipliği yapacak. Karşılaşmada Batuhan Kösem, Gökhan Çağşırlıoğlu ve Ömer Yücesoy hakem üçlüsü görev yapacak. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan mücadeleyi temsilcimiz 3-2 kaybetmişti. Ağaköy’ün o maçtaki gollerine Sude Naz Kurtuluş ve Nesibe Sonnur Avcı(2) imzasını atmıştı. Temsilcimizin sayıları Şeymanur Özmen’den gelmişti. Teknik sorumlu Fatma Başaran gözetiminde son çalışmasını Amatör Saha-1’de tam kadro olarak gerçekleştiren Yalovaspor kadın futbol takımı rakibinden rövanşı almak istiyor.

İlk kez yer aldıkları Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi’nde şuana kadar iyi işler yaptıklarına vurgu yapan Fatma Başaran, 29 Nisan Cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya tüm Yalovalı futbol severleri davet etti.

Yalovaspor-Ağaköy maçının yanı sıra Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 5. Grubun 8. Haftasında ayrıca Bilecikspor ile Çimenspor kozlarını paylaşacak. Bursa Demiryolu Gençlik ve Spor haftayı bay geçecek.

Bizim Kızlar Ağaköy’ü Ağırlıyor (4)Bizim Kızlar Ağaköy’ü Ağırlıyor (3)Bizim Kızlar Ağaköy’ü Ağırlıyor (1)Bizim Kızlar Ağaköy’ü Ağırlıyor (2)

Editör: Rümeysa Şahin