Çocuklar Bu Kez de Bayramları İçin Hamlelerini Yaptı Çocuklar Bu Kez de Bayramları İçin Hamlelerini Yaptı

Yalovaspor’un mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 13. Grupta 10. Hafta maçları bol gollü geçti. Kocaeli deplasmanından aldığı galibiyetle puanını 10’a yükselten Yeşil Kırmızılı ekibimiz grubunda dördüncü sıraya tırmanmayı başardı. Deplasman takımlarının galibiyetlerinin dikkat çektiği bu haftada 26  puanlı Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor liderliğini sürdürdü. Kırmızı Siyahlıları, 23 puanla Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Kulübü ve 2o puana sahip Soğanlıspor takip etti.

Kocaeli’nde Karşıyaka Kolejispor’un konuğu olan Yalovaspor rakibini Şeymanur Özmen(2) ve Zeynep Azra Aygün’ün golleriyle 3-0 devirdi. Lider Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor evinde takipçisi Soğanlıspor’u ağırlarken mücadele Esma Nur Çelik ve Betül Çetinkaya’nın karşılıklı golleriyle 1-1 sonuçlandı.

Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Kulübü sahasında Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik Kulübü karşısında gol şov yaparken rakibini Şahan Deren Azgın(6), Sıla Ay, Aleyna Alkan, Selinay Erdoğan Melek Uzar’ın golleriyle 10-0 devirdi. Karamürsel Belediyespor’un konuğu olan Bursa Ufukspor evine Tuana Akbulut, Ecrin Kobak(2), Ruken Solmaz(2) ve Hilal Bayram’ın golleriyle 6-1’lik galibiyetle döndü. Ev sahibi ekibin tek sayısına Ebrar Çiftçi imzasını attı.  Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 13. Grupta 11. Hafta maçları 6 ve 7 Nisan 2024 tarihleri arasında oynanacak.


 

Editör: Arda Yavuz