Aziz Yıldırım'dan Vefa Salman'a Ziyaret Aziz Yıldırım'dan Vefa Salman'a Ziyaret

15. Haftada Bursa’da Doğugücü Futbol Kulübü’ne konuk olan Yeşil Beyazlılar kritik 90 dakikadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Yalova ekibinin golüne Yusuf Sarohan imzasını atarken ev sahibi ekip bu gole Uğur Gezer’le yanıt verdi. Lider Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’nün 1-0 geriye düştüğü maçta Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 yenmesiyle birlikte puan farkı da 6’ya çıkmış oldu.
Bölgesel Amatör Lig 3. Grubun 15. Haftasında Yeşilovaspor İnegöl Sanayi Sentetik Çim Sahada oynanan maçta Doğugücü Futbol Kulübü’nün konuğu oldu. Karşılaşmada Bedirhan Efeakdoğan, Oğuz Akgün, Ömer Sözcü hakem üçlüsü görev yaptı.
Maça Yeşil Beyazlı ekibimiz etkili başladı. Adeta golü koklayan Yalova ekibi muradına 26’da erdi. Yeşilovaspor’un bek oyuncusu Yusuf Sarohan attığı golle takımını zorlu deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belli etti. 
İkinci yarıda tempo daha da arttı. Hem temsilcimiz hem de Doğugücü önemli fırsatlar yakaladı. Dakikalar 58’i gösterdiğinde Uğur Gezer’in ayağından bulduğu golle Bursa ekibi 1-1’i yakaladı. Kalan yarım saatlik dilimde heyecan doruğa çıktı. Ancak hem Yeşilova hem de Doğugücü başka gol bulamayınca müsabaka 1-1 tamamlandı.

Editör: Arda Yavuz