Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek

Hafta sonunda evinde Bigaspor ile 1-1 berabere kalarak Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’yle girdiği şampiyonluk yarışında ağır yara alıp 8 puan geriye düşen Yeşil Beyazlı ekipte peş peşe ayrılıklar yaşanıyor.

Yalova Yesilova Teknik Direktor Antrenor Oyuncu Ilisik Kesilme (2)Devre arasında takımın başına geçen ve Yeşilovaspor’la çıktığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrılan İsmail Aksu’nun görevine Biga maçı sonrasında son verilmişti. Başkan Yalçın Oruç ve yönetim kurulu ardından sportif direktör Sefa Demir’e tam yetki verirken sezon sonuna kadar devam edeceği belirtildi.

Hafta sonunda Karasuspor’a konuk olacak olan Yeşilovaspor’da Çağatay Polatdemir ve Doğukan Çınar’la da yolların ayrıldı.

Yalova Yesilova Teknik Direktor Antrenor Oyuncu Ilisik Kesilme (1)Yaşanan ayrılıklarla ilgili Yeşil Beyazlı kulüpten yapılan ayrılık açıklamasında,” Futbolcumuz Çağatay Polatdemir gerek takım arkadaşlarıyla iletişim kurabilmede sıkıntılar yaşatması, gerek takım içinde ve dışında davranışları ve son oynadığımız Bigaspor maçında saha içi ile sahada dışındaki disiplinsiz davranışları nedeniyle kulübümüzün aldığı karar doğrultusunda kovulmuştur. Futbolcumuz Doğukan Çınar final niteliğindeki Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü karşılaşmasında takımımız avantajlı durumdayken, hiç gereği yokken, şüpheli ve gereksiz kartlar sonucunda takımın mağlubiyet almasına neden olmuştur. Bu maçın ardından kulübümüz tarafından verilen cezayı bahane göstererek takımdan kaçmıştır” ibarelerine yer ver verildi.

Editör: Arda Yavuz