31 Mart 2024 Mahalli Genel Seçimlerine yaklaşık 35 gün kaldı. Siyasal Partiler geçtiğimiz aylardan itibaren yavaş yavaş Türkiye’deki Seçim Bölgelerinde Belediye Başkanlığı’na aday olan isimlerini belirlemiş ve açıklanan isimler çalışmalarına devam etmişti. Seçim listelerinin geçtiğimiz hafta için Yüksek Seçim Kuruluna ve ona bağlı İl Seçim Kurullarına teslim edilmesinin ardından fotoğraf netleşmeye başladı.

Belediye Başkan Adayları, Belediye Meclis Adayları ve İl Genel Meclisi Adayları belli olan siyasal partiler, Aday Tanıtım Toplantıları gerçekleştiriyor. Bu toplantıların sonuncusunu Gelecek Partisi düzenledi ve ülkenin dört bir yanındaki seçim bölgelerinde aday gösterdiği isimleri tekrar tanıttı. Ankara Ulus’taki Gençlik Parkı Kültür Merkezi’Nde gerçekleşen Aday Tanıtım Toplantısı’na Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır ve Gelecek Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Mehtap Ensarioğlu da katıldı.

“İnşallah hem Çiftlikköy’ü hem de Yalova’yı alacağız”

Vekil Becan ile Başkan Gürel Görüştü Vekil Becan ile Başkan Gürel Görüştü

Toplantıdaki sıra Yalova’ya geldiği zaman Çandır ve Ensarioğlu’nu sahneye çağıran Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Kürşat Emre, tuttuğu işi iyi tutan, estetik bir damga vuran bir arkadaşımız. Çok başarılı olacağından eminim. Mehtap hanımla birlikte öyle çalışıyorlar ki, inşallah hem Çiftlikköy’ü hem de Yalova’yı birlikte alacağız” ifadelerini kullandı.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz