Yalova’nın tanınmış isimlerinden, Emre Eczanesi’nin sahibi, “Hasat Vakti” adlı sufi müzik topluluğunun kurucularından biri ve İYİ Parti Yalova Yerel Yönetimler Başkanı Kürşat Emre Çandır’ın ilk solo albüm çalışması olan “Bahar Dalı”, Yalovalı dinleyicilerin beğenisine sunuldu.
Hasat Vakti’nin bir diğer kurucusu Serkan Güven’in sanat yönetmenliğini üstlendiği, stüdyo kayıtlarının ise Kolpar Müzik Stüdyoları sahibi Ahmet Kolpar tarafından gerçekleştirildiği Çandır’ın solo albüm çalışmasıyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.
Albümün organizasyonunu yürüten Nüvaz Müzik şirketinin YouTube hesabı üzerinden sırasıyla yayımlanan “Bahar Dalı”, “Fikrimin İnce Gülü”, “Gamze’deyim”, “Gel Ey Deniz’in Nazlı Kızı” ve “Manastır Türküsü” parçaları artık dijital mecralardan da dinlenebiliyor.
Sanat yaşamında yeni bir yolun açılmasına vesile olacak ilk solo albüm çalışması nedeniyle mutluluğunu gizlemeyen Çandır’dan Yalova Gazetesi’ne yeni bir açıklama daha geldi. Albümde yer alan 5 önemli eserin birer gün arayla YouTube’da yayımlandığını hatırlatan Çandır, Spotify, Deezer ve Apple Music gibi önemli dijital platformlar üzerinden de şarkılarının dinlenebileceğini belirterek Yalova halkına bir kez daha teşekkür etti.




