31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası seçilen isimler ve diğer siyasiler birbirlerini tebrik etmek amacıyla ziyaret gerçekleştiriyor. İl içerisinde gerçekleştirilen ziyaretlere az sayıda olsa da il dışı ziyaretlerde ekleniyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı ve Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, 2019 yılından beri Bolu Belediye Başkanlığı görevini üstlenen partidaşları Tanju Özcan ile görüşmek ve seçim zaferini tebrik etmek amacıyla Bolu’ya gitti.

Başkan Özcan’ın makamında gerçekleşen sıcak ve samimi görüşmeye ilişkin Kadıköy Belediye Başkanı Tavşan, “Sayın Belediye Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Güler yüzü ve misafirperverliği için de ayrıca teşekkür ediyorum.’ şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tavşan, her daim birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek, günün anısına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ a beldede üretilen kesme çiçeklerden hediye etti.

Ahmet Büyükgümüş; Milletimiz Ne Diyorsa O Olacak! Ahmet Büyükgümüş; Milletimiz Ne Diyorsa O Olacak!

Yalova Kadikoy Belediye Baskan Bolu Baskan Chp Il Ziyaret (2)

Kaynak: Haber Merkezi