Vekil Becan, Başkan Tavşan’ı Tebrik Etti Vekil Becan, Başkan Tavşan’ı Tebrik Etti

Yalova Altinova Belediye Baskan Adayi Regaip Ahmet Ozyigit Cicek Sektor (2)AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regayip Ahmet Özyiğit ilçedeki çiçek üretim merkezlerini ziyaret etti. Bu çerçevede Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği (SÜSBİR) Başkan Yardımcısı ve Yalova İli İç ve Dış Mekân Süs Bitkileri Üreticileri Birliği (YASBİR) Başkanı Ahmet Dündar'ı da ziyaret eden Özyiğit, çiçek üretiminde çalışan kadın ve erkek personellerle sohbet etti. Özyiğit'e AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül ve partinin yönetim kurulu üyeleri de eşlik ettiler. Sıcak çay eşliğinde gerçekleşen sohbette gerek çalışanların ve gerekse çiçek üreticilerinin sorunlarını dinleyen Özyiğit, Altınova'nın süs bitkileri konusunda ciddi bir üretime sahip olduğunu söyledi. 
Yalova Altinova Belediye Baskan Adayi Regaip Ahmet Ozyigit Cicek Sektor (3)Belediye başkanlığı döneminde ilçedeki süs bitkileri üretiminin daha da gelişmesi için ilçedeki çiçek üreticileri ile el birliği ile çalışmalar yapılacağını da ifade eden Özçelik, Çiçekçiliğin ilçe ile özdeşleşen bir sektör olduğuna dikkat çekti. 
AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regayip Ahmet Özyiğit, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül ve partinin yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Özyiğit ilçedeki çiçek üretimi, SÜSBİR ve YASBİR kapsamında çiçekçilere yönelik yapılan çalışmalar, sorunlar ve talepler hakkında bilgiler aktardı. 

Editör: Arda Yavuz