31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, müjdelerini halka sunmaya devam ediyor. Kentin sembol yapılarından biri olan ve neredeyse her Yalovalının hatıralarının bulunduğu Donanma Tesisleri’nin içler acısı bir halde olduğunu belirten Başkan Adayı Mehmet Gürel, burada bir belediye sosyal tesisi yapacaklarını açıkladı.

Yalova Chp Belediye Baskan Adayi Mehmet Gurel Donanma Aciklama Sosyal Tesis (4)Yalova’nın en güzel bölgesinde, denize sıfır noktada bulunan tesisin atıl halini görünce içinin acıdığını kaydeden Gürel, “Burasının bu halde tutulması Yalova için bir utançtır. Biz belediyeyi kazandığımızda buranın hemen belediyemize ait bir sosyal tesis haline gelmesi için çalışmalara başlayacağız. Bu tesisi kimseye kiraya vermeyeceğiz, belediye olarak kendimiz işleteceğiz. Burada herkesin gıptayla bakacağı çok güzel bir sosyal tesis yapacağız. Halkımız, Yalova’nın en güzel noktasında, nezih bir ortamda, üstelik de oldukça uygun fiyata Donanma Sosyal Tesisleri’nden faydalanabilecek. Donanma’da açacağımız kafe- restoran konsepti kentimizin marka projelerinden biri olacak” dedi.

Yalova Chp Belediye Baskan Adayi Mehmet Gurel Donanma Aciklama Sosyal Tesis (2)Tesisin hemen yanı başında bulunan plajı da büyüteceklerini ifade eden Gürel, şöyle devam etti:

“Şehir merkezimizde halkımızın faydalanabileceği bir plaj sıkıntımız mevcut. Aynen eskiden olduğu gibi Akasya Plajı’nı Donanma Tesisleri ile birleştirip plaj alanımızı büyüteceğiz. Bu plajda windsurf, yelken gibi su sporları da yapılabilecek. Ayrıca bu plaja Mavi Bayrak alınması için de hemen gereken düzenlemeleri yapacağız. Bu da Yalova halkına başka bir müjdemiz olsun”

Başkan Güçlü’den Muhtarlara Çıkarma Başkan Güçlü’den Muhtarlara Çıkarma

Yalova Chp Belediye Baskan Adayi Mehmet Gurel Donanma Aciklama Sosyal Tesis (3)Başkan Adayı Gürel, tesislerin İl Özel İdaresi’ne devrine ilişkin duyumlar aldıklarını ancak bunun yanlış bir karar olduğunu da ifade ederek “Bu alan belediyede kalmalı ve halkımızın faydasına kullanacağı bir tesis haline getirilmeli. Biz göreve gelir gelmez bunu sağlayacağız.

Yalova Chp Belediye Baskan Adayi Mehmet Gurel Donanma Aciklama Sosyal Tesis (5)

Editör: Arda Yavuz