Geçtiğimiz günlerde Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile eski başkan Yakup Koçal arasında karşılıklı atışmalara neden olan Yalovaspor tesisleri , amatör sahalar ve kapalı spor salonunu içinde bulunduran alan ekim ayı meclis toplantısında kent meydanı olarak onay gördü.

Yalova Belediyesi eski meclis üyesi Metin Soysal Yalova’nın Sağlık Turizm konusunda 4. İl olma şansını koruduğunu söyledi.

YASKİ gerekli onaylardan sonra enerji  üretmeye başlayacak.

Gazetemiz baskı makinası hafta başında su koyverdi,gerekli desteklerinden dolayı Haberci gazetesi sahibi İbrahim Yurdagül’e biraz, Mehmet Ali kardeşimize gönül dolusu teşekkürler.

Doğu Marmara kalkınma ajansı Marka’nın bu ayki toplantısı Termal’de yapıldı,yönetim kurulunu oluşturan valilerimiz Termal’e hayran kaldılar.

Ekim ayı meclis toplantılarının en önemli maddesi olarak görülen Belediye’nin SGK borçlarına karşılık Esnaf sarayı olarak yapılan ve Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesinin kullandığı binanın SGK’ya devrine AK Partili meclis üyeleri karşı çıktı ve devir gerçekleşmedi.

Başkan Salman “Bunun hesabını verecekler” dedi.

Milletvekilimiz Fikri Demirel Facebook üzerinden gündemdeki konular ile ilgili paylaşımlarını sürdürüyor.

Ahmet Atacan Belediyemizin trafiği rahatlatmak adına yollara diktiği hacıyatmazların Yalova’nın sembolü haline gelebileceğine lafı getirdi.

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olan oğlum Uğur Tezcan bahçesine 4 aylık bir Rockfeller yavrusu aldı, bana bile hırlıyor.

Mahallemizin ‘BİG’ şefi Görkem Gültekin havalar soğudu diye bu hafta biricik kızı DURU’yu dükkana getirmedi.

İl Genel Meclisi kivi festivali için bütçesinden destek ödeneği ayırdı.

Kivi festivali bu ay içinde gerçekleştirilecek.

Milletvekilimiz Muharrem İnce yaş günü kutlamasına katıldı.

Geçtiğimiz akşam Termal Belediye başkanı İsmail Atik ile Eski başkan Yakup Koçal gazeteye ziyarete geldiler, İsmail başkan bir,Yakup Koçal iki bardak ellerimizle yaptığımız organik üzüm suyundan içtiler.

Spor muhabirimiz Erdinç diyet yapıyor,zayıflayacak diye çok korkuyorum. Garibim gazetede çalışmaya başladığından bu yana bir kot pantolon alabilmişti ya zayıflarsa ikinciyi almaya ekonomik gücümüz yetmeyecek.

Esnaf Odaları başkanları Yalova’nın doğu sahil bandı projesine destek vermişler.

Terziler Odası başkanı Erdal Kardaşko ise belediyenin kendi evinin karşısındaki yeşil alana halı saha yaptırdı diye köpürüyor.

Şükrü Önder mi? Bilmiyorum ne zamandır haber alınamıyor.

NEMEK baş aşçısı Tamer Çınar geçen hafta nohutu tam pişirmeden tezgaha koyunca şikayetleri patronlar okumasın diye işletmenin içindeki şikayet kutularını kaldırmış.

Belediye Inkilap Vapurunu MKE kanalıyla bulunduğu yerden kaldırıyor, yanı başına da mini golf sahası yaptırdı.

Haberci Gazetesi sahibi İbrahim Yurdagül de Inkilap’a takmış durumda zaten.

Geçen sene gazetemize musallat olan ve KİRLİ adını verdiğimiz kedimize kardeş geldi. Çok tüylü olduğu için onun adını da POFUDUK koyduk . Kirli durumdan pek memnun değil.

Unutmadan,ay sonuna kadar tüm resmi kurumlarda borçlara indirim ve yapılandırma var.

Eveeeeet, başka?

Başka ne hepsi tamam işte…

Haaaa..

Elmalıkspor  ilk maçında berabere kaldı.

N’oldu, Çam Çiftliği Ahmet?

Seni unuttum diye kıvranıyon dimi!