Tokmak İlköğretim Okulu öğrencisi Defne Saka, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ederek çok anlamlı bir sürprize imza attı.

Tokmak İlköğretim Okulu öğrencisi Defne Saka annesi Nurdan Saka ile birlikte Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ederek çok anlamlı bir sürprize imza attı.

Yaptığı Atatürk resmini hediye etti

“Altınova Gönüllüleri Derneği” Kuruluyor “Altınova Gönüllüleri Derneği” Kuruluyor

Tokmak İlköğretim Okulu öğrencisi Defne Saka, Öğretmenler Günü nedeniyle yaptığı Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü resmini, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a hediye etti.

“Çok mutluyum”

Yaptığı resmi Başkan Oral’a hediye eden Defne Saka, Ecem Beril Arıcı, “Yaptığım, ‘Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü resmini’ isimli çalışmamı Başkanımıza hediye ettim. Bunun için çok mutluyum” diye konuştu.

“Daha iyi bir gelecek için…”

Defne Saka’ya teşekkür eden Başkan Oral, , “Benim için çok değerli bir hediye. Sadece makamlarımız değil, gönlümüz, yüreğimiz her zaman sizlere sonuna kadar açık. Bu makamlar size daha iyi bir gelecek sunmak için var” ifadelerini kullandı.

yalova-ytso-tahsin-becan-ziyaret (2)yalova-altinova-belediye-baskan-cocuk-ziyaret-hediye (3)yalova-altinova-belediye-baskan-cocuk-ziyaret-hediye (1)

Editör: Arda Yavuz