Seçim çalışmalarını hız kesmeksizin sürdüren AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova’da yaşayan Erzurumlu vatandaşları tek çatı altında toplayan Anadolu Erzurumlular Derneği’nin düzenlediği programa katıldı. AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte programa katılan Özyiğit, Erzurumlular tarafından sevgi seli ile karşılandı. Dernek başkanı ve AK Parti Altınova Belediye Meclisi adayı Ferman Durmaz, AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit ve AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül’ü dernekte ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.
Yalova Erzurum Altinova Ak Parti Belediye Baskan Aday Vatandas Bulusma Destek (3)Burada Erzurumlu vatandaşlara hitap eden AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit Erzurum’da da görev yaptığını dile getirdi. Özyiğit, “Erzurum Hınıs’ta kaymakamlık yaptım. Erzurum’u da, yüreği vatan ve millet sevgisi ile çarpan yüce gönüllü Erzurum insanını da yakından tanırım. Bugün burada Erzurumlu vatandaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyim. Altınova ilçemizi hep birlikte yöneteceğiz. İlçemizde yaşayanların görüşleri, talepleri, önerileri bize rehberlik edecek” dedi.
Programda Erzurumlu vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı.

Saadet Partisi İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi Saadet Partisi İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi

Yalova Erzurum Altinova Ak Parti Belediye Baskan Aday Vatandas Bulusma Destek (5)Yalova Erzurum Altinova Ak Parti Belediye Baskan Aday Vatandas Bulusma Destek (4)Yalova Erzurum Altinova Ak Parti Belediye Baskan Aday Vatandas Bulusma Destek (2)

Editör: Arda Yavuz