Vekil Becan ile Başkan Gürel Görüştü Vekil Becan ile Başkan Gürel Görüştü

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli Genel Seçimlere sayılı günler kala partiler ve adayları çalışmalarına hız kazandırdı. Seçim sürecinin son döneminin Ramazan Ayı’na denk gelmesiyle beraber bu çalışmalara ara verilmeden seçmenleri ikna turuna devam edilirken bir yandan da iftar buluşmaları gerçekleştiriliyor.

2019 Mahalli Genel Seçimlerinde Demokrat Parti’den Taşköprü Belediye Başkanlığı’nı kazanan İsmail Arslan, partisi tarafından tekrar Taşköprü Belediye Başkanlığı’na tekrar aday gösterilmişti. Çalışmalarına devam eden Arslan Taşköprü Belediyesi bünyesinde iftar buluşması gerçekleştirdi. İftara Demokrat Parti Yalova İl Başkanı Zehra Görener ve Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır da katıldı. İftara katılıktan sonra resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çandır, partisinin Başkan Arslan’ı Taşköprü’de desteklediğini açıkladı.

“Genel Merkezin Bilgisi Var”

Taşköprü Belediyesi'nin iftar programına katılmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Çandır, “Taşköprü Belediyesi'nin iftar programına katılma mutluluğunu yaşadık. Taşköprülü hemşehrilerimizle bir araya geldik. Taşköprü'nun çehresinin değiştiğini, güzelleştiğini gördük. Demokrat Parti adına tekrar Belediye Başkan Adayı olan Sn. İsmail Arslan Bey'i, Tasköprü'de desteklediğimizi, Genel Merkezimizin bilgisi dahilinde ifade etmek isterim. Seçimler Yalova’mıza hayırlı olur inşallah” ifadelerini kullandı.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz