Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz gençlerle buluştu…

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’ın da katıldığı buluşmada konuşan Başkan Oral, partinin başarılarında büyük katkıları olan gençlik kollarında görev alan tüm gençlere teşekkür etti.

Fazlaca’ya Ziyaretler Devam Ediyor Fazlaca’ya Ziyaretler Devam Ediyor

Bakan Yardımcısı Poyraz da katıldı

Altınova ilçesinde AK Parti’nin kuruluşundan bugüne yönetimlerde yer alan ana kademe ve kadın kollarıyla bir araya gelen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın vefa buluşmalarında son konukları partinin gençlik kolları oldu. Partinin gençlik kolları yönetimlerinde görev alan gençlerin hazır bulunduğu etkinliğe, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz da katıldı.

Düzenlenen programda geçmişi yad eden partili gençler, bol bol sohbet edip, anılarını tazeledi, geleceğe yönelik birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Tüm gücümüzle çalışmaya devam

Birlik, beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “2002’den beri hep beraber birlikte yol yürüyoruz. Hepinizin katkılarıyla Altınova’da şuana kadar hiçbir zaman geri düşmedik, başımızı eğdirmedik. Cumhurbaşkanımıza karşı mahcup olmadık. Gençler bizim için çok önemli. Emeğiniz çok fazla. Bundan sonra da teşkilatlar olarak sizlerle beraber tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. İlçeye kazandırdıkları Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’nden, Kuş Gözlem Kulesine, yapımı tamamlanan Dilburnu Deniz Feneri’nden, Ocak ayı sonuna kadar bitirilmesi planlanan Kent Müzesi’ne kadar hayata geçirdikleri yatırımlar hakkında gençleri bilgilendiren Başkan Oral, Altınova’nın tarihi, kültürü ve sosyal hayatı ile cazibe merkezi haline gelmeye başladığına dikkat çekti.

Eli öpülesi kadrolar

Etkinlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz da gençlere seslendi. AK Parti olarak gençlere büyük önem verdiklerini dile getiren Poyraz, “Gençlere bu önemi niye veriyoruz. Çünkü inanıyoruz ki bizden sonraki Türkiye’nin yarınını bugünden daha iyi edecek kadrolar burada. AK Parti kurulduğunda hiç kimsenin ‘ben varım’ demeye cesaret edemediği o dönemlerde ‘ben varım’ deyip, sokağa çıkıp, bu davanın bayraktarlığını yapan, Altınova’nın her sokağında, caddesinde, beldesinde, mahallesinde alın terini, emeğini, samimiyetini, fedakarlığını ortaya koyan sizleri takdir ve taltif edebilmek adına cümle kurmaya kalksam emin olun kuramam. Kelimeler kifayetsiz kalır. Buna zaman da yetmez. Sadece şunu diyebilirim ki bu kadrolar eli öpülesi insanlar. İyi ki varsınız sizlerin önünde saygıya eğiliyorum” diye konuştu.

yalova-altinova-belediye-baskan-bakan-yemek-genclik-kollari (5)yalova-altinova-belediye-baskan-bakan-yemek-genclik-kollari (4)yalova-altinova-belediye-baskan-bakan-yemek-genclik-kollari (3)yalova-altinova-belediye-baskan-bakan-yemek-genclik-kollari (1)

Editör: Arda Yavuz