Birbirinden ilginç skorların çıktığı bu haftada puan alamasa da Gebzespor 42 puanla zirvede yer aldı. 41 puanlı İnegöl Kafkas Gençlikspor ikinci sırada, Gebzespor’a ikinci mağlubiyetini tattıran ve Bursa ekibiyle aynı puana sahip olan Altınova Belediyespor averaj farkıyla üçüncü sırada yer aldı. 10 puanda kalan Yalovaspor bu haftayı da 12. Sırada noktaladı. Ligden çekilen Akhisar Demir’in yanı sıra küme düşme hattını 7 puanlı Gebze Tayfunspor oluşturdu.

Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda lider Gebzespor’u ağırlayan Altınova Belediyespor rakibini 2-1 yenerek hem rövanşı aldı hem de rakibiyle olan puan farkını 1’e indirdi. İstanbul’da Kavacık’a konuk olan Yalovaspor ikinci yarıda yediği golle mücadeleyi 1-0 kaybetti. Evinde Osmaniye İstiklalspor’u ağırlayan Nilüfer Belediye Futbol Kulübü sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Kocaeli derbisinde sahasında Değirmenderespor’u konuk eden Kullar 1975 Spor rakibini 1-0 devirdi. Gebze Tayfunspor’a konuk olan Feriköy mücadeleyi 5-2 gibi farklı skorla kazandı.

İstanbul derbisinde Nişantaşıspor-Cankurtaran mücadelesinde gülen taraf 3-1’lik skorla ev sahibi ekip oldu. Şampiyonluk adayı İnegöl Kafkas Gençlikspor ise haftayı 3-0’lık hükmen galibiyetle kapattı. Bölgesel Amatör Lig 14. Grubun 19. Hafta maçları 19 Mart Pazar günü oynanacak.

Grubumuzda İşler Değişti (2)Grubumuzda İşler Değişti (3)

Editör: Uğur TEZCAN