Bitime 6 hafta kala temsilcilerimizin yer aldığı grupta dengeler adeta değişti. Sona yaklaştıkça heyecanın arttığı 14. Grupta puanını 47’ye yükselten İnegöl Kafkas Gençlikspor liderliğe yükseldi. Bursa ekibini 46 puanla Gebzespor ve 44 puandaki Altınova Belediyespor takip etti. Yalovaspor 13 puanda kaldığı bu haftayı da 12. Sırada noktaladı. 7 puanda kalan Gebze Tayfunspor bu haftayı da küme düşme potasında geçirdi.

20. hafta maçları kapsamında İstanbul’da Feriköy’e konuk olan Yalovaspor rakibine 4-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Evinde Cankurtaran’la karşılaşan şampiyonluk adayımız Altınova Belediyespor rakibinin uzatma dakikalarında bulduğu golle sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı. Küme düşme hattındaki Gebze Tayfunspor’a konuk olan İnegöl Kafkas Gençlikspor deplasmandan 4-2’lik galibiyetle ayrılarak evine lider olarak döndü.

Kavacık ile Değirmendere arasındaki müsabaka 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Nilüfer Belediye Futbol Kulübü ile Nişantaşı arasındaki karşılaşma 0-0 tamamlandı. Kurllar 1975 Spor’a konuk olan Gebzespor mücadeleden 1-1 eşitlikle ayrılınca liderliği kaptırdı. Bölgesel Amatör Lig 14. Grupta 21. Hafta karşılaşmaları 25-26 Mart 2023 tarihleri arasında oynanacak.

Grubumuzda Yeni Lider Kafkas (3)Grubumuzda Yeni Lider Kafkas (1)

Editör: Uğur TEZCAN