Başkan Mehmet Gürel, İl Belediye Başkanları Toplantısına Katıldı Başkan Mehmet Gürel, İl Belediye Başkanları Toplantısına Katıldı

Geçtiğimiz yıl Çiftlikköy’deki eski yerinden taşınıp yeni hizmet yerine geçen Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili tartışmalar bitmiyor. Yapım aşaması sırasında kurulduğu yer ve zeminiyle ilgili Yalova kamuoyunda birçok tartışmalar yapılmıştı. Geçtiğimiz haftalardan itibaren Hastane’nin yolunda ve kaldırımlarında çökmeler meydana gelmesi, yapılan tartışmaların yenden alevlenmesine sebep olurken mevcut durumun daha da kötüye gitmesi, çöküntülerin ve yarıkların büyümesi Yalova’daki siyasetçilerinde gündemine girdi. Bu siyasetçilerden biri de Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel oldu.

“Böyle bir saçmalık olabilir mi ?”

Geçtiğimiz hafta hastaneye gidip meydana gelen olumsuz durum karşısında yetkilileri göreve çağıran Gürel, tekrar hastaneye gitti ve problemin artarak devam ettiğini açıkladı. Resmi sosyal medya hesabından bir video paylaşımında bulunan Gürel, “Biraz önce hastaneye bir tanıdığımıza geçmiş olsun ziyaretine geldik. Girdik ama çıkamıyoruz… Çünkü ön taraftaki Ziraat Bankası’nın bankamatiği, giriş ve çıkış dahil her şey çöktüğü için hepsini tek bir yere vermişler. Hastaneye giriyorsun ama çıkamıyorsun. İçeri de randevuları iptal etmeye başlamışlar. Tekrar çağrıda bulunuyorum; Şuraya acil olarak önlem alın. Milletin hastası var… Böyle bir saçmalık olabilir mi?” ifadelerini kullandı.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz