yalova-chp-belediye-baskan-aday-secim-irtibat-merkez-ofis (8)31 Mart 2024 tarihinde yapılacağı açıklanan yerel seçimler için partilerin büyük bir bölümü Yalova Belediye Başkanı Adaylarını belirledi ve adaylar çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu isimlerden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel’in seçim çalışmalarını yürütmek amacıyla 3 Şubat Cumartesi günü Fevzi Çakmak Mahallesi Yıldız Sokak’ta Seçim İletişim Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Yönetimi, Belediye Başkan Adayları, partililer ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış töreni için Gürel, bir teşekkür mesajı yayınladı.
yalova-chp-belediye-baskan-aday-secim-irtibat-merkez-ofis (7)“Sizlerle birlikte başaracağız”
Açılış törenin ardından resmi sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşan Gürel açılış için, “Bugün Fevzi Çakmak Mahallesi Yıldız Sokak’ta açtığımız seçim iletişim merkezimizin açılışına katılan İl Başkanımız İ. Erdem Doğancı ve yönetimine, Merkez İlçe Başkanımız Kemal Sürer ve yönetimine, Önceki dönem il ve ilçe başkanlarımıza, İlçe ve belde belediye başkan adaylarımıza, ilçe ve belde başkanlarımıza, tüm partililerimize ve büyük ailem Yalovalı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte yoğun bir şekilde çalışıp başaracağız!” ifadelerini kullandı.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Başkan Gürel CHP Ekibini Ağırladı Başkan Gürel CHP Ekibini Ağırladı

yalova-chp-belediye-baskan-aday-secim-irtibat-merkez-ofis (6)yalova-chp-belediye-baskan-aday-secim-irtibat-merkez-ofis (4)yalova-chp-belediye-baskan-aday-secim-irtibat-merkez-ofis (3)yalova-chp-belediye-baskan-aday-secim-irtibat-merkez-ofis (1)

Editör: Arda Yavuz