Memleket Partisi Kurultay Sürecini Başlattı Memleket Partisi Kurultay Sürecini Başlattı

31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli Genel Seçimlere sayılı günler kaldı. Siyasal partiler ve adayları çalışmalarına son sürat devam ederken, bir yandan da vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyorlar. Bu isimlerden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, Yalova sokaklarını teker teker gezerek mekik dokurken, CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı da yanında eşlik ediyor. Gürel ve Doğancı’nın son adresi Yalova’nın kalabalık mahallelerinden olan Adnan Menderes Mahallesi olurken, mahalledeki esnaf ve vatandaşların sorunlarını dilediler ve gerçekleştirmek istediği projeleri anlattılar.

Yalova Chp Belediye Baskan Aday Il Adnan Menderes Mahalle Ziyaret (1)“Gördüğümüz heyecan başaracağımızın göstergesi”

Ziyarete ilişkin CHP Yalova İl Başkanlığı’nda yapılan açıklamada, “Seçim çalışmalarına devam ederken uğramadık esnaf, fikrini almadığımız hemşehrimiz kalmasın istiyoruz. İl Başkanımız İ. Erdem Doğancı, Belediye Başkan Adayımız Mehmet Gürel, il yöneticilerimiz ve belediye meclis üyesi adaylarımız ile Adnan Menderes Mahallesi ziyaretimizi gerçekleştirdik. Mahalle halkında gördüğümüz heyecan başaracağımızın göstergesi” ifadelerine yer verildi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Chp Belediye Baskan Aday Il Adnan Menderes Mahalle Ziyaret (5)Yalova Chp Belediye Baskan Aday Il Adnan Menderes Mahalle Ziyaret (4)Yalova Chp Belediye Baskan Aday Il Adnan Menderes Mahalle Ziyaret (3)

Editör: Arda Yavuz