Bahçe Haberleri

Bahçe haberleri ve güncel Bahçe gelişmeleri, Bahçe ile ilgili tüm video, Bahçe fotoğrafları ve Bahçe haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hurdaya ayrılmış malzemeleri geri dönüştürerek verimli bir çalışmaya imza atıyor.

ULUSAL

Akyurt Belediyesi tarafından Esenboğa Havalimanı yolu üzerinde bulunan araziye yapılan Lavanta Bahçesi ziyarete açıldı.

GÜNDEM

Yalova Lisesinin Bahçesinde ki ağaçların budanması gözlerden kaçmadı.

ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy Belediyesi’ne bağlı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde hummalı çalışmalarına devam etti.

GÜNDEM

Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar, merak edilen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Kivi üetimindeki düşüş, kentsel üretim, Yalova domatesi,...

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi, Çınaraltı Aile Çay Bahçesi'nde bulunan çocuk alanını yenileyerek minik misafirlerine eğlenceli ve güvenli bir oyun alanı sunuyor.

EKONOMİ

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 10 üreticinin ceviz bahçesine giderek toprak ve su numuneleri aldı.

ALTINOVA

Yalova’nın Altınova İlçesinde bulunan sera bahçesi havuzuna düşen kirpiyi, Altınova Belediyesi zabıta ekipleri kurtardı.

ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 13 Bin 280 adet mevsim çiçeği ekimi yaparak ilçenin çeşitli noktalarını çiçeklendiriyor.

ÇİFTLİKKÖY

Minik öğrenciler, bahçelerini belediyenin ürettiği kompostla besledi.

YAŞAM

Yalova Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi kentteki park, bahçe ve yeşil alanları yaz mevsimine hazırlıyor. Bu kapsamda parklara begonya ve...

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi Peyzaj Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, ilçenin park ve refüjlerinde çim biçme çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.