Konteyner Kentte Kapsamlı Temizlik Çalışması Gerçekleştirdi Konteyner Kentte Kapsamlı Temizlik Çalışması Gerçekleştirdi

Yapımları kısa süre içerisinde tamamlanan İsmetpaşa Mahallesi Tufan Sokak, Bağlarbaşı Mahallesi Kınalı Sokak’a yeni parklar yapılırken mevcut bulunan Kazımkarabekir Mahallesi Onur Sokak, Bahçelievler Mahallesi Çaldıran Sokak ile Yusuf Ziya İlkokulu içinde bulunan parkların yenilemesi yapıldı.

Yeni çocuk parkları ve spor alanları konusunda bilgiler veren ekipler; “Çocuklarımız ve vatandaşlarımız için vakit geçirebilmeleri, dinlenebilmeleri için alanlar kazandırıyoruz. Bu kapsamda şehrimize 2 yeni park kazandırırken 3 parkın ise bakım ve onarımlarını yaparak yeni nesil oyun gruplarını monte ederek yeniledik” dediler.

yalova-belediye-park-bahce-sehir-yeni-park-baglarbasi-ismetpasa-yenileme (6)yalova-belediye-park-bahce-sehir-yeni-park-baglarbasi-ismetpasa-yenileme (4)yalova-belediye-park-bahce-sehir-yeni-park-baglarbasi-ismetpasa-yenileme (5)yalova-belediye-park-bahce-sehir-yeni-park-baglarbasi-ismetpasa-yenileme (2)yalova-belediye-park-bahce-sehir-yeni-park-baglarbasi-ismetpasa-yenileme (1)

Editör: Arda Yavuz