Hüseyin Özdemir Haberleri

Hüseyin Özdemir haberleri ve güncel Hüseyin Özdemir gelişmeleri, Hüseyin Özdemir ile ilgili tüm video, Hüseyin Özdemir fotoğrafları ve Hüseyin Özdemir haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


VİDEOLU KÖŞE

Yalova Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Hüseyin Özdemir, “engelliler ve toplum” konusunda önemli bilgileri Yalova Gazetesi aracılığı ile anlattı.

VİDEOLU KÖŞE

Yalova Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Hüseyin Özdemir, Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin birinci yıl dönümünü unutmayarak depremde engelli vatandaşlarında yaşadığı...

VİDEOLU KÖŞE

Yalova Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Hüseyin Özdemir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

VİDEOLU KÖŞE

Yalova Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Hüseyin Özdemir, engelli sosyal hakları ve sosyal yardımlar üzerine Yalova Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

VİDEOLU KÖŞE

Yalova Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Hüseyin Özdemir, Yalova Gazetesine engellilerin sorunlarını anlatmaya devam ediyor.

VİDEOLU KÖŞE

Yalova Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Hüseyin Özdemir, Yalova gazetesi'nin "Videolu Köşe" serisinde Cerebral Palsi hastalığı hakkında bilgi verdi. 

VİDEOLU KÖŞE

Yalova Kent Konseyi’ne bağlı olan meclislerle yaptığımız röportajlarımızın bugünkü konuğu Yalova Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Hüseyin Özdemir.

VİDEOLU KÖŞE

Yalova Gazetesi olarak, Yalova Kent Konseyi’ne bağlı Engelli Meclisi’nin Başkanı Hüseyin Özdemir ile engelliler için geliştirilecek olan kapsayıcı parklar ile...