Onarım Haberleri

Onarım haberleri ve güncel Onarım gelişmeleri, Onarım ile ilgili tüm video, Onarım fotoğrafları ve Onarım haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


ARMUTLU

Armutlu Belediyesi, Armutlu merkezindeki tuvaletin bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehrin genelindeki yol düzenlemeleri ve bakım-onarım çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

MERKEZ

Kadıköy Belediyesine bağlı temizlik hizmetleri ekipleri belde mezarlığında temizlik, bakım-onarım ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde yıpranmış ve zarar gören yolları onarım çalışmalarına devam ediyorlar.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi’ne bağlı ekipler, yıpranmış yollar üzerinde onarım çalışmalar gerçekleştirdi.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi’ne bağlı ekipler, Şehit İbrahim Yüksel Sokak üzerindeki asfalta onarım çalışması gerçekleştirdi.

KISA KISA

Valilikten açıklama geldi, Yalova Belediyesine bağlı ekipler onarım çalışmalarına başladı. Lakin yerinden oynayan istinat duvarı için ekstra bir şey yapılacak...

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi ilçe genelinde alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan sokaklarda parke taşı onarım çalışmalarına devam ediliyor.

MERKEZ

Kadıköy Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’nce oluşturulan ekipler ile, belde genelinde yağmur suyu ve yol çalışmalarında oluşan deformeleri tespit ederek bakım...

YAŞAM

Yalova Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi, 2 parkı şehrimize kazandırdı. Ayrıca 3 parkın ise bakım ve onarımını yaparak yenilemesini gerçekleştirdi.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde yıpranmış ve zarar gören yolların onarım çalışmalarına devam ediyor.

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi’ne bağlı ekipler belde de parke onarım, imar yolları ve mezarlıklarda çevre düzenlemesi çalışmaları gerçekleştirdi.