İstanbul’da Cankurtaran deplasmanına çıkan Yeşil Kırmızılı ekibimiz kıran kırana mücadele ettiği rakibine 2-1 mağlup oldu. Necdet Toker’in ekibi böylelikle oynadığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet ve 3 yenilgi aldı.

Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Emre Can Yılmaz yönetirken, yardımcılıklarını Aydın Baran Tek ve Melih Baykurt üstlendi. Geçen hafta şampiyonluk adaylarımızdan Altınova Belediyespor’u 1-0 mağlup eden Cankurtaran evinde oynadığı maça da etkili başladı. Ev sahibi ekip dakikalar 10’u gösterdiğinde Abdülsamet Civelek’in golüyle 1-0 öne geçerken devreye de bu skorla üstün gitti.

İkinci yarı oldukça tempolu ve heyecanlı geçti. Her iki takımda ortaya koyduğu mücadele ile dikkat çekerken, gol fırsatlarını cömertçe harcadı. Karşılaşmanın 90+2. Dakikasında Cankurtaran Seydi Akça ile farkı 2’ye çıkarttı.

Bu golden 2 dakika sonra Ersagun Akbar Karaman’ın kullandığı serbest atışta ön direğe hareketlenen defansın bel kemiği Şükrü Akın kafayla golü atarak maçın skorunu 2-1 olarak tayin etti. Yalovaspor ligin 22. Haftasında 29 Mart Çarşamba günü evinde lider İnegöl Kafkas Gençlikspor’la kozlarını paylaşacak.

İstanbul’dan Eli Boş Döndük (2)-1İstanbul’dan Eli Boş Döndük (1)-1

Editör: Uğur TEZCAN