İyi Parti Yalova İl Başkanlığı, 29 Mart Çarşamba günü parti binasında iftar verdi. İyi Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Tokay, il yöneticileri ve milletvekili aday adaylarıyla bir araya geldi.

“Allah kabul etsin”

 İftar etkinliği ile ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan İyi Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, “Bu akşam İl Başkanlığı olarak, İl Yönetim Kurulu toplantımızın ardından Milletvekili A. Adaylarımızla hep birlikte iftar yaptık. İl Yönetimi olarak bu mübarek ayda hep beraber iftar yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah kabul etsin” ifadelerini kullandı.

Tokay, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun”

Bu tür etkinliklerin, siyasi parti üyeleri arasında bir araya gelmek ve birlikte hareket etmek için harika bir fırsat olduğunu söyleyen İyi Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Tokay, “İYİ Parti'nin değerleri arasında birlik, beraberlik ve dayanışma vardır ve bu değerler her zaman ön planda tutulmaktadır. Bugünkü etkinlik, bu değerleri bir kez daha hatırlatmak ve İYİ Parti'nin güçlü bir aile olduğunu vurgulamak için harika bir fırsattı. Bu özel gecede bir araya gelen İYİ Partili dostlarımıza teşekkür ederiz ve Ramazan ayının tüm insanlar için huzur ve barış getirmesini dileriz” şeklinde konuştu.

                                                                                                    

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

PARTİ BİNASINDA İFTAR YAPTILAR (4)PARTİ BİNASINDA İFTAR YAPTILAR (3)PARTİ BİNASINDA İFTAR YAPTILAR (2)

Editör: Uğur TEZCAN