Yalovakadınlara özel olarak düzenlenen konserler; belirlenen mahallelere göre ve yoğun katılımla devam ediyor. Bu hafta sonu düzenlenen konserlere; Kazımkarabekir, Adnan Menderes ve Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden kadınlar katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konserde kadınlar, Sanatçı Hakhan’ın şarkılarıyla gönüllerince eğlenirken Başkan Tutuk ile eşi Gökşen Şahin Tutuk da, konuklarla bir araya gelerek günün anısına bol bol fotoğraf çektirdi.

Yalova Adnan Menderes Bahcelievler Belediye Kadin Konser (6)Tutuk, “İyi ki Varsınız”

Düzenlenen konserde kısa bir konuşma yapan Başkan Tutuk, “Bu güzel karşılama için hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki geldiniz. Hem evinizde hem işinizde olsun çok yoruluyorsunuz. Güzel bir eğlenceyi sonuna kadar hak ediyorsunuz. Bu etkinliklerimizi de sizler için devam ettirmek istiyoruz. Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.

Yalova Adnan Menderes Bahcelievler Belediye Kadin Konser (5)Konserler Devam Edecek

Kadınlara özel konserler, 23 Şubat Cuma günü; Bağlarbaşı, Bayraktepe, Dere ve Paşakent Mahallesi’nde ikamet eden kadınlar için devam edecek. 

Baharda çıkıp yazın kayboluyorlar Baharda çıkıp yazın kayboluyorlar

Yalova Adnan Menderes Bahcelievler Belediye Kadin Konser (4)Yalova Adnan Menderes Bahcelievler Belediye Kadin Konser (3)Yalova Adnan Menderes Bahcelievler Belediye Kadin Konser (1)

Editör: Arda Yavuz