Fatma Başaran’ın ekibinde goller Hasret Nisa Memiş(4) ve Sude Meryem Çalık’tan gelirken asistlere Şeymanur Özmen(2), Zeynep Azra Aygün, Yasemin Cesur, Aysima Ünal imzasını attı.

Mustafa Kemal Paşa İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmada Oğuzhan Olgaç, Mustafa Küçük ve Eray Çetin hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşmanın başlama birlikte Yalovaspor oyunu domine etmeye başladı.

Yeşil Kırmızılı ekibimiz dakikalar 17’yi gösterdiğinde Hasret Nisa Memiş-Şeymanur Özmen ikilisinin organizasyonunda golü bularak 1-0 öne geçti. Bulduğu golle şahlanan Yalovaspor 30. Dakikada Zeynep Azra Aygün’ün ara pasını Hasret Nisa Memiş golle sonuçlandırmayı başardı. Bu golden 7 dakika sonra günün yıldızı Hasret Nisa Memiş, Yasemin Cesur’un asistini golle sonuçlandırırken,

İlk yarıda hattrick yapma sevincini yaşadı. İlk yarı Yalovaspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile geçildi.

İkinci 45 dakikaya da etkili başlayan Yeşil Kırmızılı ekibimizde dakikalar 67’yi gösterdiğinde Hasret Nisa Memiş ve Şeymanur Özmen ikilisi yine başroldeydi. Maçın 90. Dakikasında bu kez Sude Meryem Çelik ve Aysima Ünal ikisi sahneye çıkarken temsilcimiz karşılaşmayı 5-0 kazandı. Yalovaspor bu sezonki son maçına gelecek hafta evinde Bilecikspor ile karşılaşacak.

Kızlar’dan Farklı Galibiyet5Kızlar’dan Farklı Galibiyet4Kızlar’dan Farklı Galibiyet3Kızlar’dan Farklı Galibiyet

Editör: Rümeysa Şahin