Esenköy Adnan Kaptan İlkokulu anasınıfı sabahçı grubundan oluşan öğrenci ve öğretmenler (Fatma Karaman, Fulya Buğdaycı, Sibel Turan) 2023-2024 eğitim öğretim yılı başında başlatmış oldukları "Harezmi Projesi" kapsamında Esenköy’deki bölgenin çevre kirliliği üzerine çalışmalar yapıyor. Yine bu çalışmalar kapsamında Esenköy Belediyesi’ne küçük bir gezi düzenleyen minik öğrenciler, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’i makamında ziyarette etti.

Yalova Cinarcik Esenkoy Belde Belediye Baskan Minik Ogrenci Gretmen Proje Destek Hediye (1)Minik öğrenciler ve öğretmenleri gerçekleştirdikleri projenin içeriğinden bahsettikten sonra taleplerini iletti. Taleplerine olumlu dönüş olan minik öğrenciler, Başkan Temel’den okul bahçesinde yer alan bir bölümün tamamen anasınıfı oyun alanı haline getirilmesi için söz aldı. Minik öğrenciler ziyaret sonunda Başkan Temel’den hediyelerini alırken sıcak görüntüler ortaya çıktı.

Teşvikiye’de Kapalı Halı Saha Projesi Hızla İlerliyor Teşvikiye’de Kapalı Halı Saha Projesi Hızla İlerliyor

Yalova Cinarcik Esenkoy Belde Belediye Baskan Minik Ogrenci Gretmen Proje Destek Hediye (5)Yalova Cinarcik Esenkoy Belde Belediye Baskan Minik Ogrenci Gretmen Proje Destek Hediye (4)

Editör: Arda Yavuz