yalova-altinova-belediye-baskan-aday-yerel-secim-calisma (4)31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için hız kesmeden çalışmalarına devam eden AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit, ilçede her kesimi kucaklamayı sürdürüyor. İlçeyi karış karış dolaşan ve vatandaşlara göreve geldiğinde yapacağı çalışmaları ve projeleri anlatan Özyiğit ilçeyi çok iyi tanıdığını, talepleri ve ihtiyaçları analiz ettiğini yalova-altinova-belediye-baskan-aday-yerel-secim-calisma (1)söyledi. Altınova Belediyesi bünyesinde gerçekleştireceği çalışmalarda hükümetin de desteği ile önemli projelerin bir bir hayata geçeceğine herkesin şahitlik edeceğini vurgulayan Özyiğit, “Üreten ve birlikte başaran bir Altınova” oluşturacaklarını dile getirdi.
İlçede bugüne kadar AK Parti Belediyeciliği’nin çok güzel bir örneğinin sergilendiğini Dr. Metin Oral’ın görev süresi içerisinde ilçeye çok büyük ve önemli hizmetler kazandırdığını ifade eden Özyiğit, “Şimdi Cumhurbaşkanımızın da takdiri ile Metin başkanımızdan devraldığımız bu bayrağı daha ilerilere taşımak için yola çıktık. Bizler ilçemizin sorunlarını ve taleplerini biliyoruz. AK Parti’nin halka hizmeti hakka hizmet sayan anlayışı ile ilçemizin bölgenin parlayan yıldızı haline gelmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit, gittiği her yerde vatandaşların büyük ilgi ve alakası ile karşılanmaya devam ediyor.

Başkan Yaman, CHP Heyetini Makamında Ağırladı Başkan Yaman, CHP Heyetini Makamında Ağırladı

yalova-altinova-belediye-baskan-aday-yerel-secim-calisma (3)

Editör: Arda Yavuz