Vekil Becan, Başkan Tavşan’ı Tebrik Etti Vekil Becan, Başkan Tavşan’ı Tebrik Etti

Kaymakamlık sürecinde de çocuklarla olan sıcak diyaloglarıyla takdir toplayan AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit’in, seçim çalışmalarında da çocuklara zaman ayırmayı ihmal etmiyor. İlçedeki çocuklara yönelik projeleri de bulunan Özyiğit bu çerçevede ilçeyi çocuklar için daha güvenli ve yaşanılabilir bir ilçe yapma hedefine doğru güvenli adımlarla ilerliyor.
Yalova Altinova Belediye Baskan Aday Ak Parti Cocuk Mac Yerel Secim (3)8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçedeki kadınlara çiçek dağıtan Özyiğit’in önünü kesen çocuklar ondan bir talepte bulundu. Çocuklar Altınova Belediye Başkanı seçildiğinde ilk futbol maçını kendi takımlarında yer alarak onlarla birlikte yapmasını istediler. Özyiğit ise bu tekliften son derece memnun olduğunu ifade ederek, “Göreve geldiğinde ilk maçımı sizin de istediğiniz gibi sizin takımınızda yer alarak sizlerle birlikte yapacağım. Seçimden sonraki hafta belediyeye gelin ve maçın tarihini birlikte belirleyelim” dedi.
Bu kararın sadece sözde kalmaması için öğrencilerle bir selfie yapan Özyiğit, “Bu fotoğrafta sözümüzün ispatı olsun” diye konuştu.

Editör: Arda Yavuz