Göreci “Yalovamız doğal kaynakları, büyük şehirlere yakınlığı ile , yerli ve yabancı turistin alternatif turizm faliyetlerine katılabileceği bir cazibe merkezi olarak gün geçtikçe ilgi çeken bir şehir olma yolunda ilerlemektedir. turizm açısından potansiyel teşkil edilen bu varlıkları aktif hale getirerek Yalova’mıza bir imaj katmak bizlerin görevidir.Yalova olarak en büyük eksikliğimiz tanıtım ve markalaşmadır.bu anlamda bilgiye en hızlı ulaştığımız internet ortamında Yalova’yı daha çok tanıtmalı ve gözde bir turizm kenti  konumuna getirmeliyiz. yeşil mavi yol projesinin hayata geçrilmesi  Yalova’ nın tanıtımına ve turistik değerine  büyük destek sağlayacaktır.

 

Yalova’lı Tatil için Akdeniz ve Kıbrısı Tercih Ediyor

 

Erken rezervasyon kavramının artık tüketiciler tarafından daha doğru bir şekilde algılandığına dikkat çeken pitya turizm genel müdürü, tüketicilerin artık yüksek indirim oranlarına değil, ödenecek son fiyata dikkat ettiklerini belirtti. Göreci “2012 yılı erken rezervasyon döneminde Yalova halkının ağırlıklı olarak Akdeniz ve Kıbrıs bölgesini tercih ettiğini ve kültür turlarına büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Ayrıca havaların ısınmasıyla hafta sonu yapılan turların arttığını, turlara katılan misafirlerimizin; yasal zorunluluk olan  araçlarda seyahat acentesi belgesinin olmasına ve turların profesyonel turist rehberi eşliğinde yapılmasının önemine dikkat Makrobet çekti.    

 

Açılışımızdan 4 ay geçmesine rağmen erken rezervasyon, uçak bileti ve vize işlemlerinde bizi tercih eden tüm misafirlerimize ve kurumsal firmalarımıza sizlerin aracılığıyla teşekkürlerimizi belirtir, Yalova’ mız için çalışmalarımıza hızla devam edeceğimizi bildirmekten mutluluk duyarız. “dedi

 

Editör: TE Bilişim