Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi nedeniyle Bursa'da tedavi altına alınan CHP eski il başkanı Alaattin Fitoz'u ziyaret etti.
CHP Yalova eski İl Başkanlarından Alaattin Fitoz bir hafta önce kalp krizi geçirerek Bursa'da özel bir hastane de tedavi altına alınmıştı. Kalp damarlarından birisinde meydana gelen tıkanıklığın açılması amacıyla Anjiyo yapılan Fitoz daha sonra taburcu edildi. Sağlık durumu her geçen gün daha da iyiye giden Fitoz'u Bursa'da ki kızının evinde ziyaret eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman geçmiş olsun dileklerini iletti. Fitoz'un geçirdiği kalp krizinin kendilerini çok endişelendirdiğini ve üzdüğünü vurgulayan Salman, sağlık durumunun her geçen gün iyiye gitmesinin ise sevindirici bir gelişme olduğunun altını çizdi.
Yalova Belediye Başkanı vefa Salman'ın rahatsızlandığı andan itibaren her an yanında olduğunu ve hep destek verdiğini vurgulayan Alaattin Fitoz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Salman'a teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim