CHP Yalova Milletvekili Aday Adayı Vefa Salman, durmak nedir bilmiyor. Yalova Belediye Başkanlığı görevinden istifa edip, CHP Yalova Milletvekili Aday Adayı olan Vefa Salman, il merkezi, ilçe ve belde teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştirerek belediye başkanları, parti başkanları, meclis üyeleri, parti üyeleri ve vatandaşlarla görüşmelerini sürdürüyor. Mücadelemiz bundan sonra sadece Yalova için değil, Türkiye’miz için. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Yalova’da birinci sırada çıkarmak için, CHP’yi Yalova’da birinci parti yapmak için. Bu hedefle şimdi yeni bir şarkı söylemenin zamanı ifadelerini kullanan CHP Yalova Milletvekili Aday Adayı Vefa Salman, “Üç dönemdir partimize emek veren Altınova ilçe Başkanımız, Cemalettin Kılıç’ı ilçe Başkanlığında ziyaret ederek seçim süreciyle ilgili verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Kendisine hoş sohbetinden dolayı teşekkür ediyorum. Çınarcık ve Armutlu ilçe Başkanlıklarımızı ziyaret ederek partililerimizle bir araya geldik. Hem yerel hem de yaklaşan genel seçim süreciyle ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. İlçe Başkanlarımız Ali Zara ve Ali Çetinkaya olmak üzere tüm İlçe örgütümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Kaytazdere ve Termal çıkarması

CHP Yalova Milletvekili Aday Adayı Vefa Salman, “Ziyaretlerimize devam ediyoruz. İlk durağımız 2014’den beri birlikte görev yaptığımız çok kıymetli kardeşim, Kaytazdere Belediye Başkanımız Ali Kangal’ı ziyaret ettik. Ardından Termal İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettik. İlçe Başkanımız Selahattin Aksoy, İl Genel Meclis üyemiz Hüseyin Alfat ve geçmiş dönemlerde partimize hizmet etmiş Güneş, Ahmet ve Necip başkanlarımız ile gündemi değerlendirdik. Termal’imize Belediye Başkanlığı yapmış ata sporumuz güreşin efsane ismi Sırrı Acar ağabeyimizi de ziyaret ettik” şeklinde açıklamada bulundu.

Salman, Mollasevioğlu’nu unutmadı

Vekil Aday Adayı Salman, “Gecikmiş bir ziyareti gerçekleştirdik. Bir süre önce Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevine başlayan sevgili kardeşimiz Tuncay Mollaveisoğlu’na, deprem nedeniyle ötelemek zorunda kaldığımız hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Salman, ‘Mücadelemiz Yalova için’ (5)Salman, ‘Mücadelemiz Yalova için’ (2)Salman, ‘Mücadelemiz Yalova için’ (3)

Editör: Uğur TEZCAN