Sarı Yeşilli ekibimiz 18. Hafta kapsamında evinde lider Gebzespor’u konuk edecek. 12 Mart Pazar günü Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanacak karşılaşma saatler 14:00’ı gösterdiğinde başlayacak. Zirve yarışını yakından ilgilendiren müsabakada Oğuzhan Demir düdük çalacak. Demir’in yardımcılıklarını ise Mehmet Ali Yılmaz ve Emirhan Tezcan üstlenecek. Yarın oynanacak karşılaşmada Gebzespor taraftarı alınmayacak.

Ligin ilk yarısında Kocaeli’nde oynanan mücadeleyi Gebzespor Ali Şentürk’ün penaltıdan attığı golle

1-0kazanmıştı. Hafta arasında oynanan 17. Hafta maçları kapsamında Osmaniye İstiklalspor’a konuk olan Altınova Belediyespor rakibini Mustafa Bayramoğlu ve Muhammed Uğur Kalço’nun golleriyle 2-1 kazanarak 3 puana uzandı. Evinde Nişantaşı’nı ağırlayan Gebzespor ise 10 kişi kalan rakibini Emre Aktaş’ın golleriyle 2-1 devirmeyi başardı. Son hazırlıklarını tam kadro olarak Abdurrahman Güneş yönetiminde yapan Altınova ardından kampa girdi.

“Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz”

Altınova Belediyespor Teknik Sorumlusu Abdurrahman Güneş,” Hafta sonunda şampiyonluk yolunda kritik bir maç oynayacağız. Hedefimiz 3 puan. İnşallah buna ulaşacağız. Takımımıza güveniyoruz. Taraftarımızın da vereceği destek bize büyük moral olacak. Allah’ın izniyle alacağımız galibiyetle birlikte hedefimize bir adım daha yaklaşacağız” diye konuştu.

Şampiyonluk Adayımız Altınova, Gebze’yi Ağırlıyor (2)

Editör: Uğur TEZCAN