Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman seçimde sözünü verdiği Şeffaf Oda uygulamasının başlattı. Sabah saat 08:00'de odaya gelen Salman burada vatandaşların sorunlarını dinledi. 
Yalova Belediyesi yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Belediye Başkanı Vefa Salman'ın da seçim sürecinde sık sık ön plana çıkardığı Şeffaf Oda uygulaması devreye girdiği ilk günden ilgi gördü. Mesainin başlaması ile birlikte belediyeye gelerek Şeffaf Odada yerini alan Salman'a Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç'de eşlik etti. Şeffaf Oda'nın ilk konuğu ise Yalova'ya başka bir ilden gelen Emrullah Akdeniz oldu. Başkan Salman'ın karşısına oturan vatandaş uygulamadan övgüyle bahsetti. Böyle bir şeyle ilk kez karşılaştığına dikkat çeken vatandaş, "Bu gerçekten diğer belediyelerinde örnek alarak devreye geçirmesi gereken bir uygulama. Bir çok belediyede vatandaşlar belediye başkanı ile görüşebilmek için haftalar öncesinden randevu alırken, burada ise Belediye Başkanı vatandaşları kapıda karşılayıp sorunlarını dinliyor" dedi. 
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise, "Bu modern belediyecilik anlayışımızın bir parçası. Halktan kopuk değil, halkla içiçe bir anlayışla belediyeyi yöneteceğimizi her seferinde dile getirdik. Bu odanın kapısı yok. Kapıda bekleyen bir sekreter de yok. Vatandaşlar ellerini kollarını sallaya sallaya bu odaya girebilir ve benimle tüm sıkıntılarını paylaşabilirler" dedi. 
Editör: TE Bilişim