Yalova Cinarcik Belediye Baskan Es Sevgililer Gun Cift Ziyaret (3)Çınarcık Belediyesi, Sevgililer Günü'nde özel bir etkinliğe imza attı. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer'ın eşi Elif Soyer ve Kültür ve Sosyal İşler Şefliği personeli, Çınarcık'ın kayıtlı en eski evli çiftleri olan Erdoğan-Cavide Eğilmez ve Seyfettin-Günnehar Çoşgun’u ziyaret etti.

Çınarcık Belediyesi Güncel Borcunu Açıkladı! Çınarcık Belediyesi Güncel Borcunu Açıkladı!

Yalova Cinarcik Belediye Baskan Es Sevgililer Gun Cift Ziyaret (1)Ziyaret sırasında, uzun evlilik deneyimleri üzerine değerli sohbetler gerçekleştirildi ve çiftlerden gelen öğütlerle dolu anlamlı bir buluşma yaşandı.Çiftler, yıllar boyunca birlikte geçirdikleri deneyimlerden yola çıkarak, birbirlerine olan sevgi, saygı ve anlayışlarının nasıl güçlendiğini paylaştılar. Evlilikte uzun süreli mutluluğun ve sağlıklı ilişkinin sırlarını bizlerle paylaşarak, toplumda uzun süreli ve sağlıklı ilişkilerin önemini vurguladılar.

Çınarcık Belediyesi bu özel buluşmalar için, “Bu anlamlı ziyarette bizleri ağırladıkları için çiftlerimize teşekkür eder, tüm Çınarcık halkına sevgi dolu bir Sevgililer Günü geçirmelerini dileriz” açıklamasını gerçekleştirdi.

Yalova Cinarcik Belediye Baskan Es Sevgililer Gun Cift Ziyaret (2)

Editör: Arda Yavuz